Externalizare servicii logistice

> Servicii > Externalizare servicii logistice

Externalizarea internationala se utilizeaza in mod special de catre companiile cu economii avansate care isi directioneaza partial activitatea catre societati localizate in tari aflate in curs de dezvoltare, in special pentru reducerea costurilor, insa ar putea exista si costuri de ajustare, sub forma pierderilor de locuri de munca, proces vizibil mai ales la nivel microeconomic.

In domeniul externalizarii noutatea consta in faptul ca aceasta a luat amploare in cadrul serviciilor. O mare perioada de timp sectorul serviciilor afost considerat impenetrabil de catre concurenta internationala, dar odata cu imbunatatira tehnologiei comunicatiilor, serviciile pot trece granitele politice pe calea undelor, obtinand, in acelasi timp, acces la resursa de munca accesibila, dar foarte bine pregatita.

Avand la baza profesionalismului specialistilor de care dispunem, pregatim impreuna servicii de consultanta in import-export, transporturi, depozitari fiscale si financiare care sa vina in ajutorul companiilor interesate.

Pabllo Logistics este o companie infiintata din nevoile societatiilor comerciale si a persoanelor fizice de a avea un partener care sa le poata oferi tot sprijinul de care au nevoie, de o companie flexibila si sigura ce evolueaza in functie de schimbarile si implicatiile pietei.

Externalizare servicii logistice

Strategia companiei se bazeaza pe competenta, profesionalism, experienta, siguranta, incredere, stabilitate si flexibilitate, scopul fiind acela de a ne educa clientii in vederea acumularii de informatii de specialitate in sectorul relatiilor comerciale internationale, formalitatilor vamale si serviciilor de depozitare.

Externalizare servicii logistice – tipuri:

Cere o cotatie