Consultanta import export

> Servicii > Consultanta > Consultanta import export

Pabllo Logistics va pune la dispozitie consultanta import export necesara pentru intocmirea cat mai corecta a contractelor externe de import, sau export, precum si date referitoare la costuri si documente specifice fiecarui tip de marfa.

Consultanta se acorda persoanelor fizice si/sau juridice ce doresc sa importe sau sa exporte marfuri sau efecte personale .

De asemenea, punem la dispozitie consultanta de care aveti nevoie pentru a putea negocia contractele externe cat mai avantajos pentru dvs.

Din experienta acumulata s-a observat o diminuarea a importantei elementelor de transport in negocierea contractelor, acestea ducand de multe ori la pierderi semnificative.

consultanta import export

Pabllo Logistics va ofera consultanta pentru:

  • Consultanta pentru operatiuni de import – proceduri de import, transport, verificare documente comerciale necesare, taxe, etc;
  • Consultanta pentru operatiuni de export – proceduri de export, verificare documente comerciale necesare, propuneri de transport cu costuri aferente, etc
  • Consultanta in intocmirea contractelor comerciale externe prin explicarea si includerea regulilor INCOTERMS;
  • Consultanta in transportul intracomunitar si pregatirea intocmirii declaratiilor intrastat.

In cazul in care este nevoie, compania noastra va poate transmite mostre si probe catre diferite laboratoare pentru testele necesare in functie de cerintele fiecarui tip de marfa.

consultanta import export 1

Consultanta transporturi intern si international

Clientilor interesati de serviciile de transport intern si international le putem asigura consultanta in:

Clientilor le acordam informatii referitoare la pret, conditii optime in care se pot efectua aceste transporturi, documente de transport, timpi de tranzit, formalitati, ambalare corespunzatoare si dispunerea corecta a paletilor in camioane, asigurarea marfurilor, pe parcursul transportului, cu respectarea principiilor liberei concurente etc.

Pentru mai multe detalii puteti apela la serviciile noastre de consultanta on-line.

Cere o cotatie