Transport agabaritic

> Servicii > Casa expeditii > Transport agabaritic

Transportul agabaritic se desfasoara atat terestru, cu camioane, trailere si trailere extensibile, cat si maritim, in sistem containerizat de tip flat rack, sau bulk. Clientilor interesati le putem oferi solutii de tip Project Cargo.

Tipuri de transport agabaritic

Un transport este considerat agabaritic in momentul in care dimensiunile marfurilor depasesc masurile standard de volum sau greutate:

  • ale camioanelor (13.6 m X 2,35 m X 2,69 m – L X l X h sau 22 to)
  • sau a containerelor de:
    • 20’DV (5,89 m X 2,35 m X 2,39 m – L X l X h sau 28 to),
    • 40’HC (12 m X 2,35 m X 2,69 m – L X l X h sau 28,5 to).
agabaritic

Trailerele destinate transporturilor agabaritice sunt de mai multe tipuri, ca de exemplu: LAW-BAD (podea apropiata de sol, gat de lebada), trailere extensibile pe lungime sau latime sau/si pe latime si lungime.

Putem opera solutii de tip Project Cargo, in care sunt implicate departamentul de transport rutier agabaritic , aerian precum si departamentul maritim (containerizat sau conventional).

Putem de asemenea furniza solutii optime pe transport rutier intern si international, cu autorizatiile necesare cat si pentru transportul naval si aerian.

In situatiile in care marfurile au ca loc de descarcare tari ce implica mai multe tipuri de transport, pe baza experientei noastre, avem posibilitatea de a efectua transport combinat, rutier – maritim, rutier – aerian, oferind echipamentele necesare transbordarii, incarcarii-descarcarii dintr-un vehicul in altul.

agabaritic

Pentru fiecare transport, societatea noastra, prin departamentele implicate, oferim solutii competitive cu un raport pret-calitate cat mai atractiv.

Pentru Project cargo va punem la dispozitie transporturi cu gabarite depasite, ADR inclusiv clasa 7 (radioactiva).

Cere o cotatie