Casa expeditii

> Servicii > Casa expeditii

Casa de expeditii a fost infiintata pentru a facilita clientilor si beneficiarilor serviciilor de transport posibilitatea de a-si desfasura activitatea fara a depune efort si fara a avea cunostinte tehnice vaste, ajutand la obtinerea unor preturi competitive, optimizand costurile de transport.

Activitatile conexe transportului rutier derulate de casele de expeditii se pot efectua de operatorii economici numai in baza licentei pentru activitati conexe transportului rutier, eliberata de Autoritatea Rutiera Romana – A.R.R., in a carei raza administrativa intreprinderea isi desfasoara tipul de activitate conexa pentru care solicita licenta.

Casa de expeditii desfasoara activitatea de intermediere a operatiunilor de transport rutier contra cost pe baza licentei pentru activitati conexe transportului rutier.

Pentru contractele si comenzile de transport incheiate de casele de expeditii cu carausii, se aplica prevederile CMR, semnata la Geneva, Elvetia, la 19 mai 1956, la care Romania a aderat prin Decretul nr. 451/1972, publicat in Buletinul Oficial, Partea I din 6 decembrie 1972 si a OUG nr.27/2011, privind transporturile rutiere, modificata prin reglementari ulterioare.

casa de expeditii

Ca urmare a cererilor si instructiunilor clientilor, casa de expeditii va organiza transportul și va realiza operatiuni conexe, protejand interesele acestora pe tot parcursul executarii serviciilor solicitate.

Casa de expeditii va dispune de resurse necesare efectuarii misiunii sale, iar daca nu s-a convenit altfel, casa de expeditii are dreptul sa aleaga in mod liber subcontractorii, dar si modurile de transport si mijloacele folosite. Sarcina probei privind instructiunile speciale date casei de expeditii se impune clientului.

Subcontractorii casei de expeditii pentru executarea obligatiilor sale, sunt considerate acceptate de catre client.

Casa de expeditii nu va putea fi facuta, dar nici tinuta responsabila fata de client, la o valoare mai mare decat datoreaza carausul.

De exemplu, un beneficiar poate avea contracte si legatura doar cu cateva firme transportatoare comparativ cu o casa de expeditii care poate oferi preturi performante datorita parteneriatelor cu diversi carausi, solutii de transport multimodale asigurand totodata suport in derularea contractelor de servicii conexe.

transport

Pabllo Logistics – Casa expeditii cu activitati de transport in domeniile:

Pabllo Logistics realizeaza pe langa transportul de marfa si activitati conexe, cum ar fi: depozitarea marfii, antrepozit vamal, formalitati vamale, consultanta import-export, consultanta in transporturi, consultanta vamala, obtinerea de licente si avize necesare formalitatiilor de import-export, etc.

Transport maritim

Transport maritim

Atunci cand discutam de transport maritim putem afirma ca acesta prezinta un mijloc de incredere pentru expedierile cu volum mare, […]
Detalii
agabaritic

Transport agabaritic

Transportul agabaritic se desfasoara atat terestru, cu camioane, trailere si trailere extensibile, cat si maritim, in sistem containerizat de tip […]
Detalii
transport rutier

Transport rutier

Pabllo Logistics organizeaza transport rutier intern si international de marfa pe diferite rute. Tipuri de transport rutier dupa cantitate: Camion […]
Detalii
transport aerian

Transport aerian

Pabllo Logistics isi desfasoara activitatiile de transport aerian de cargo in toate aeroporturile lumii, prin intermediul agentilor, oferind transport aerian […]
Detalii