Consultanta transport on-line

> Consultanta transport on-line

Pabllo Logistics activeaza in domeniul transportului intern si international de marfa, insa pe langa aceste servicii asigura si sesiuni de consultanta on-line.

Serviciul de consultanta transport on-line

Este oferit persoanelor juridice si fizice ce doresc sa intreprinda operatiuni de import-export si necesita suport specializat si personalizat.

Pabllo Logistics

Va propunem urmatoarele module pentru consultanta on-line:

 1. INCOTERMS & documente de transport international – 100 EUR*;
 2. INCOTERMS & documente comerciale – 100 EUR;
 3. INCOTERMS & formalitati vamale – 100 EUR;
 4. INCOTERMS & TVA in transportul intracomunitar de bunuri – 100 EUR;
 5. Continut pentru intocmirea documentelor comerciale in relatia cu Regatul Unit – 100 EUR.

Pachete care cuprind mai mult de 1 (un) modul:

 1. INCOTERMS & documente de transport (1) & documente comerciale (2) & documente vamale (3) – 180 EUR*;
 2. INCOTERMS & documente de transport (1) & documente comerciale (2) & TVA în transportul intracomunitar (4) – 180 EUR;
 3. INCOTERMS & documente de transport (1) & documente comerciale (2) & documente vamale (3) & TVA in transportul intracomunitar de bunuri (4) – 200 EUR.
 • *preturi valabile incepand cu data de: 01-01-2022.

Sedintele de consultanta se vor organiza on-line, la cerere,  respectandu-se ora stabilita de comun acord. Pentru grupuri formate din mai mult de 3 persoane preturile se negociaza.

Preturile si ofertele apartin SC Pabllo Logistics SRL. Preturile noastre sunt exprimate in moneda EUR si contin TVA care este obligatorie. Factura se va emite in moneda RON la cursul BNR din ziua facturarii.

Folosim link-uri internet in website-ul nostru pentru a face trimiteri catre alte pagini de internet, iar pentru toate aceste link-uri internet declaram ca nu avem nicio influenta expresa asupra continutului si stilului paginilor de legatura. Nu ne insusim continuturile ca fiind ale noastre.

Formular comanda

  Persoana fizicaPersoana juridica


  ServiciuPachet

  INCOTERMS & documente de transport international – 100 EURINCOTERMS & documente comerciale – 100 EURINCOTERMS & formalitati vamale – 100 EURINCOTERMS & TVA in cadrul transportului intracomunitar de bunuri – 100 EURContinut pentru intocmirea documentelor comerciale in relatia cu Regatul Unit - 100 EUR
  INCOTERMS & documente de transport (1) & documente comerciale (2) & documente vamale (3) – 180 EURINCOTERMS & documente de transport (1) & documente comerciale (2) & TVA in transportul intracomunitar (4) – 180 EURINCOTERMS & documente de transport (1) & documente comerciale (2) & documente vamale (3) & TVA in transportul intracomunitar de bucuri (4) – 200 EUR