Consultanta import-export


Echipa noastra va pune la dispozitie informatiile necesare pentru intocmirea cat mai corecta a contractelor externe de import, sau export, precum si date referitoare la costuri si documente specifice fiecarui tip de marfa.

Se acorda persoanelor fizice si/sau juridice ce doresc sa importe sau sa exporte marfuri sau efecte personale din si/sau in Romania. De asemenea, punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie pentru a putea negocia contractele externe cat mai avantajos pentru dvs.

Din experienta acumulata s-a observat o diminuarea a importantei elementelor de transport in negocierea contractelor, acestea ducand de multe ori la pierderi.

Echipa noastra va poate pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru intocmirea cat mai corecta a contractelor externe de import, sau export, precum si date referitoare la costuri si documente specifice fiecarui tip de marfa. In cazul in care este nevoie, compania noastra va poate transmite de la mostre, probe catre diferite laboratoare pentru testele necesare in functie de cerintele fiecarui tip de marfa.

Pentru marfurile intracomunitare va putem preciza documentele necesare intocmirii declaratiilor intrastat, pretul transportului, s.a.