Consultanta

Consultanta import-export

Echipa noastra va pune la dispozitie informatiile necesare pentru intocmirea cat mai corecta a contractelor externe de import, sau export, precum si date referitoare la costuri si documente specifice fiecarui tip de marfa.

Formalitati vamale

Se intocmesc in cadrul birourilor de comisionariat vamal din Bucuresti, Resita, Arad, Cluj si Constanta. Acestea au la baza documente justificative, din care precizam: Packing list, Certificat de origine, Certificat de conformitate, etc.

Comisionariat vamal

Comisionariatele vamale sunt autorizate de D.G.V. (Directia Generala a Vamilor) pentru a putea depune declaratii vamale in numele beneficiarului, cu documentatia necesara pentru justificarea inscrisurilor din declaratia vamala.

Consultanta in domeniul vamal

La sediul central sau in cadrul birourilor noastre de comisionariat veti primi informatii referitoare la taxe si proceduri vamale, obligatii de plata catre bugetul de stat, documente comerciale necesare, specifice fiecarei operatiuni.

Consultanta transport intern-international

Consultanta in transporturi interne si internationale de marfa - este oferita clientilor si potentialilor nostri clienti pentru urmatoarele tipuri de transporturi: maritim, rutier intern si extern, rutier agabaritic, aerian, in regim de grupaj

Consultanta in obtinerea de licente, avize, acreditari

Pabllo Logistics ofera servicii de obtinere a diferitelor avize cum este cel de la: Ministerul Economiei, Directia Regionala Vamala, Ministerul Afacerilor Externe, Comisia Nationala pentru Controlul Activitatiilor Nucleare, Autoritatea Rutiera Romana.