Transport agabaritic


Se desfasoara atat terestru, cu camioane, trailere si trailere extensibile, cat si maritim, in sistem containerizat de tip flat rack, sau bulk. Pentru clientii care doresc, le putem oferi solutii de tip Project Cargo.

Se desfasoara atat terestru, cu camioane, trailere si trailere extensibile, cat si maritim, in sistem containerizat de tip flat rack, sau bulk. Un transport este considerat agabaritic in momentul in care dimensiunile marfurilor depasesc masurile standard de volum sau greutate ale camioanelor (13.6 m X 2,35 m X 2,69 m - L X l X h sau 22 to), sau a containerelor de 20'DV (5,89 m X 2,35 m X 2,39 m - L X l X h sau 28 to), sau 40'HC (12 m X 2,35 m X 2,69 m - L X l X h sau 28,5 to).

Trailerele agabaritice sunt de mai multe tipuri, ca de exemplu: LAW-BAD (podea apropiata de sol, gat de lebada), trailere extensibile pe lungime sau latime sau/si pe latime si lungime.

Pentru clientii care doresc, le putem oferi solutii de tip Project Cargo, in care sunt implicate departamentul de transport rutier agabaritic si departamentul maritim (containerizat sau conventional).