Casa de expeditii

Casa noastra de expeditii desfasoara pe langa transportul propriu-zis, activitati conexe, cum ar fi: depozitarea marfii, controlul marfurilor, obligatii vamale, executarea dispozitiilor privind incasarea sumelor cuveite comitentului (client).

Persoana juridica sau persoana fizica este cea care plateste sau garanteza plata pretului transportului si a operatiunilor legate de aceasta.

Casa de expeditii nu este obligata sa verifice exactitatea actelor transmise de client (facturi comerciale, liste specificative, etc), care are responsabilitatea modului de intocmire si a corectitudinii acestora.

Transport maritim

Containerele maritime in regim FCL (full container loading) la import sunt preluate din diferite porturi ale tarilor exportatoare catre Romania, iar la export din portul Constanta catre diferite destinatii.

Transport agabaritic

Se desfasoara atat terestru, cu camioane, trailere si trailere extensibile, cat si maritim, in sistem containerizat de tip flat rack, sau bulk. Pentru clientii care doresc, le putem oferi solutii de tip Project Cargo.

Project cargo

Punem la dispozitia clientilor solutii complete pentru marfurile agabaritice. Putem oferi solutii la marfurile dumneavoastra pe transport rutier intern si international, cu autorizatiile necesare cat si pentru naval si aerian.

Transport rutier

SC Pabllo Logistics SRL organizeaza transporturi interne si internationale de marfa in regim auto de camion complet sau grupaj. Departamentul Rutier asigura transportul de marfuri in regim de camion complet sau grupaj.

Transport aerian

SC Pabllo Logistics SRL isi desfasoara activitatiile aeriene de cargo prin intermediul Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni) oferind transportul international de marfuri pentru persoanele juridice si fizice.